donderdag 23 oktober 2014

19 okt - laatste gezamenlijke rit

De laatste rit...en heel wat Stuurkens komen opdagen. Was het nu 33 of 36? Enfin, ‘t waren er genoeg.

Beetje verwarring welke richting het nu uitgaat, het wordt toch de ‘klimrit’. Peter en André zetten zich op kop, hoewel Theo tijdens de rit toch een paar keer zijn goede benen toont. Als ode aan Mon wordt er toch een stukje wegenwerken gedaan in Kalken. Nog geen halve kilometer verder stond Lies plat, en mocht Peter de band vervangen. Fiets terug op richting Wetteren.

In Oordegem de kasseitjes naar boven en we danken Robin voor zijn sterk staaltje kunde om op het gepaste moment zijn ketting door te trappen, zodat Davy de geplande cursus ‘hoe vervang ik een schakel’ kon geven. Vandaar doken we het glooiende landschap in, en het werd al iets stiller. Dirk had zijn beide armen nodig om al eens naar boven te duwen, maar iedereen is er geraakt. De verfrissing kwam er in Lede, om de laatste kilometers van het seizoen af te malen richting Fina. Een mijmering bij Freddy over z’n hoeveelste seizoen hij nu afsluit...veel respect daarvoor.

Chapeau voor een paar (soms heel jonge) gelegenheidsrijders en onze C ploeg die vlot meegingen. We verwachten jullie volgend jaar! Fijne winterslaap toegewenst aan iedereen, en wie het niet kan laten: zondag om 9h aan de Fina voor de winterrijders en tempo wordt aangepast aan de groep.

 
Jochen.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...