vrijdag 24 oktober 2014

LCMT

Zo pas zijn de online-inschrijvingen voor de LCMT 2015 (mtb én cyclo) open gegaan. De eerste maand geldt op allebei de fietstours een promotarief. Neem snel een kijkje op de inschrijvingspagina of ga naar www.lcmt.bike onze nieuwe inschrijvingswebsite.
Goed om weten: de LCMT-competitieformule wordt geofficialiseerd binnen de KBWB als zijnde een regionale MTB-meerdaagse. Op een aan- of uitloopzone na zullen de etappes volledig in wedstrijdverband mét bijhorende prize-money wor...den betwist. We garanderen én waken daarnaast ook heel nauwgezet over de blijvende zorg om de pure recreant-biker maximaal te laten genieten van uitzonderlijke en gevarieerde parcours. Met zijn 4 etappes over een dergelijk uitgestrekte regio is de LCMT zondermeer de 'ruimste' en meest uitdagende mountainbike-meerdaagse in zijn genre.

Daarnaast hopen we uiteraard de LCMT CYCLO een ferme sprong voorwaarts te laten maken na het voortreffelijke try-out gebeuren van april '14. Er komt ook hier een officiële en professionele chronometrage (slechts €5 extra als je hiervoor kiest). In tegenstelling tot de MTB-LCMT is de cyclo geen koers: u moet de verkeerscode op de openbare weg te allen tijde respecteren! We geven om die reden dagelijks 15 minuten bonificatie, tevens om op een comfortabele manier te genieten van de uitmuntende bevoorradingen. Deze tijdberekening dient om nadien goud (gem. 28 km/u) - zilver (26 km/u) - bronsbrevet (24 km/u) toe te kunnen kennen. Een klassering maken we dus niet, maar de tijden van elke fietser die hierop ingaat, worden wel bekend gemaakt.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...