zaterdag 14 februari 2015

Blaarmeersen Gent - Wielerpiste Eddy Merckx

't Stuurken op de piste
Eindelijk was 14 februari daar, het feest van de liefde.
Dit stond bij het Stuurken echter in de schaduw van de uitstap naar de Blaarmeersen. Gisterenavond nog snel enkele tips gevraagd aan onze Vlaamse pistehelden, hun antwoord kon je lezen in de vorige post. Met 23 vertrokken we richting Gent... met een bang hartje, wat zou deze 2 uur ons brengen?

Grote afwezigen : Fabian & Charlotte, beiden vermoedelijk schrik om gedubbeld te worden !
De eerste rondjes hadden sommigen nog een serieus ei in de broek. Maar eens de schrik was overwonnen, werd het een zeer leuke ervaring! Maurits zegt dan wel dat hij deze week al 200 kms had gefietst, deze middag was daar niet veel van te merken.

Evy kwam iets later toe en zocht direct de hoogte op. Ik dacht dat ze nooit meer naar beneden zou komen. Blijkbaar was het zeer leuk daar hoog in de bochten, want even later zagen we Gerard ook de hoogte opzoeken, alleen lag de snelheid niet zo hoog. Gelukkig bleef hij recht en na het fietsen zei hij dat hij even zijn klasse wou tonen - Gerard had alles onder controle.
Nadien nog nagepraat over de ervaringen bij een lekkere spaghetti. De thuisblijvers hadden ongelijk, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Robin

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...