zondag 8 maart 2015

Eerste rit van het seizoen 2015

52 Stuurkens proeven van de lentezon !

Massale opkomst voor de eerste rit waaronder heel wat nieuwe gezichten !
De A's trekken met 21 man sterk (w.o. Charlotte & Rita) richting Axel - Hulst. Het tempo wordt de eerste 40 km direkt goed onderhouden door Fabian & Maurits. Sommigen zijn wat blij dat we even een drankpauze houden te Stekene in de bar "Brazzaville" - https://www.facebook.com/brazzavillestekene/info ; op de terugweg mogen de jongeren hun sterke benen vermoeien met de wind op kop :-) Om 11u40 zijn we terug aan ons stamcafé -  30/u gemidd.
Maurits
Profiel van hun rit - klik hier  : 
Axel Hulst Garmin Connect

De B+C-'s rijden met 31 langs Zele - Wetteren - Bruinbeke - Gemidd 26 km/u.

"De kop is eraf!"

Jochen zag het zo :

"De kop is eraf! Het bestelde zonnetje was er, hierboven houden ze rekening met het Stuurken. De eerste rit van het jaar toonde nog maar eens aan dat de Fina zijn parking moet vergroten, de Stuurkens raakten er zelfs niet allemaal op. Een troep A’s naar ‘Olland, de verzameling B&C hielden het op een rit rond de kerktoren onder leiding van de stoomtrein André & Mon die na z’n val vorig jaar terug de dienst uitmaakt als vanouds. 
Beetje draaien, beetje keren en hier en daar wat wind op de neus, vooral geen valpartijen en lekke banden – een geslaagde start van het nieuwe seizoen. Maar het waren vooral de ontblote kuiten van Gerard die bijbleven – de psychologische oorlogsvoering werd al ingezet.
Volgende week 20km bij voor de B’s en de grens over naar Zuiddorpe, de C’s hebben een rit Gijzegem – voor beide groepen nog start om 9h."


Profiel van deze rit op de Garmin van William : 
Zele Bruinbeke Garmin Connect

Meer foto's op :

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...