zondag 5 april 2015

Rode Geulroute

Rode Geulroute Boekhoute

15 A-Stuurkens paraat voor "De Rode Geulroute". Langs Zelzate, Assenede, Boekhoute, Sas v Gent.
We zijn nog maar in Zeveneken, wanneer we opgehouden worden door een lekke band van Sven Maes.

Nog steeds veel te koud - rond het vriespunt. We raken direct Eddy De Clerck kwijt... die is teruggekeerd naar huis al bibberend van de kou. Een bloemlezing van Eddy zijn bijnamen vandaag : "mietje, zonnecoureur, Spanjaard, saloncoureur..."... Eddy, je zou mss beter naar Spanje gaan wonen, maar voorlopig is het nog Vlaanderen hé !
We maken kennis met dijken, natuur en geulen - langs de Asseneedse kreken. Mooie route, met even kassei in het centrum van Bassevelde.

We houden een korte stop in het vissersdorpje Boekhoute. Ons gemidd is voorlopig 30.3/u, vooral dankzij onze witte Van Peteghem, die blijkbaar geen training nodig heeft om al goe te zijn.
Na een lekkere frisdrank terug gezwind de fiets op richting huiswaarts. Het tempo zakt niet en de stevige zijwind maakt het lastig ! Nieuwkomers Denny & Eric Benaerens peddelen goed mee - beiden met overschot blijkbaar. Op het einde krijgt Jonas krampen... te weinig gedronken? zich wat overschat op kop naast Fabian? 97 km staat er op de teller met 30.7/u gemidd.

De schrale zonnestralen doen toch deugd op het terras van de Fina. Onze Flandrienne Charlotte zit daar al fier te blinken :-) :-)
Volgende week iedereen present ! Men voorspelt 18 graden - eindelijk ! Korte broeken uit de kast !
Sportieve grtn Maurits

De gevolgde route : Garmin Connect Boekhoute


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...