zondag 12 juli 2015

12 juli Foreest Varent

                         Foreest - Varent

Vandaag de Foreest en de Varent op ons programma. Toch nog 10 A-rijders in volle congé : Davy, Thibau, Fabian, Phil, Ronny, Maurits, Martin, Eric, Dirk & Koen.
De hardrijders Davy & Thibau mogen op kop vertrekken, want er staat toch nogal wat wind.
Voor Roborst worden we even opgehouden door 'n lekke band van onze Witten.

In St-Denijs-Boekel de Rijke klei naar beneden, dan 'n lastig vals plat in Horebeke. 'n Flink dalende strook brengt ons aan de voet van de Foreest, waar Koen zijn duivels ontbindt, maar overvleugeld wordt door de jonge garde. Dan tegen 62/u dalen  richting de Varent. Voor de Varent wil Maurits anticiperen en 'n gat slaan. Tevergeefs. Onze gekende gevleugelde jongemannen laten het niet gebeuren. We nemen 'n korte halte in DE NIEUWE KEIZER. Pech voor Eric : zangeres Leentje ligt nog in bed :-)  De terugweg is nog kronkelend en pittig. Onze mannen versagen niet ! O.m. de Phil toont zijn goeie benen... hij zit toch niet aan hetzelfde spul als PAOLINI ?? zo geven Phil ! ?


Op de dijk van Melle naar Kalken rijden we een ploegentijdritje... constant aflossingen aan 41/u.. heel plezant, enkel Martin doet niet mee, het is vandaag niet zijn dagje :-)
We arriveren vlug aan de Fina, waar Theo zit met Paul & Julien. Die drinken ook al chocomelk... tijden veranderen :-)   We hebben een kleine 100 km op de teller à 32 km/u gemidd.
Volgende zondag afspraak voor de Volkegem & de Molenberg. Maurits
Details van de rit vandaag : 3u05 voor 99 km... niet slecht ;-)
 Foreest Varent 100 km


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...