zaterdag 31 oktober 2015

Nieuwe kledij



Beste Stuurkens,

goed nieuws want we zijn rond met de kledij. De keuze is op Doltcini gevallen, en het pakket bestaat uit:
  • Pro broek met 3D zeem
  • Elite + trui met korte mouwen
  • Pro trui met lange mouwen
  • Pro Body
  • Set zomerkousen

De broeken zijn getest door verschillende Stuurkens & zeer goed bevonden. Voor de gehele lijn wordt “Pro” gekozen, de topuitvoering. Voor het truitje met korte mouwen wordt de ‘Elite Plus’ gekozen die exact dezelfde uitvoering is als Pro, maar met elastischer stof vooraan omdat het weinigen gegeven zal zijn een superstrak Pro truitje te dragen op comfortabele wijze. De Pro lijn wordt o.a. gedragen door Sunweb Revor. De trui lange mouwen in combinatie met de body geeft een wintervest effect. Voor de dames zijn er specifieke damesmodellen.


We stappen af van het systeem waarborg voor onze vaste leden. Dit hoog kwalitatieve pakket met een winkelwaarde van ruim 200 Eur kunnen we dankzij onze sponsors aanbieden voor 45 Eur. Wie toch een Pro truitje wil, kan dat mits opleg van 5 Eur.
Doltcini zal jullie bijstaan bij het kiezen van de juiste maten, wat doorslaggevend is voor een goed rijcomfort. Er worden 2 pasmomenten voorzien in de Parking (met dank aan Denny) en willen jullie dan ook sterk aanraden dan te komen passen. De pasmomenten zijn :


  • Woensdag 18 november van 19h tot 21h
  • Zaterdag 21 november van 10h tot 11h30
Er zal ook andere kledij kunnen bijbesteld worden voor wie dat wil (kniebroeken, lange broeken, …). Wie niet kan langskomen op de pasmomenten kan binnenspringen bij Doltcini in Herzele, verwijzen naar de bestelling van ‘t Stuurken & ons de gekozen maten doorgeven. Let wel – we plaatsen onze bestelling maandag 23 november zodat alles tijdig binnen is voor het nieuwe seizoen. In tussentijd wordt de tenue ontworpen.
Omdat we graag een idee hebben wie wanneer langskomt graag volgende Doodle invullen:
http://doodle.com/poll/avmfxuvih9qhbwu7

Het bestuur 



  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...