maandag 21 maart 2016

20 maart 2016

                   Zuiddorpe Koewacht 

Een miezerige ochtend, maar toch een 25tal B-stuurkes.
De weersvoorspellingen verklaarden droog weer en dat bracht toch nog veel volk op de been. Of de meesten kunnen nog wat kilometers op de teller gebruiken...
 
Gelukkig vertrokken we via de Loereveld: "waar de zon altijd schijnt". De wegen werden droog en we reden we de opklaringen tegemoet richting Nederland.
Nu was het parcours zo vlak als een biljart, kwam de wind als scherprechter. Al enkele weken ongebruikelijk uit het N-NO komende, wat we niet gewoon zijn. Gelukkig verkeren de MON en André al in een uitstekende conditie en zonder moeite wordt het tempo mooi strak gehouden. Extra voorbereidingswerk gedaan mannen?? Eén lange sliert over de dijken in Nederland. Stoempen in het doorgaan, lekker volgen in het terugkeren.
Even wat opschudding achteraan bij het oversteken van de weg toen we geen voorrang verleenden aan een motard. Opletten want de verkeersregels zijn ook te volgen in Nederland.
Voor de stuurkens die uit de winterslaap kwamen was het al een mooi tempo. Ook zonder stop of bevoorrading, die voor sommige stuurkens wel gemist werd.
We haalden een vlotte 28km/h gemiddeld op een 67km.


Thomas D

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...