zondag 3 april 2016

Hengstdijk

                    59 Stuurkens présent !!

Onze William zal gelukkig zijn als hij dit leest in Italië : 59 Stuurkens present vandaag aub - 23 bij de A's - 31 bij de B's en 5 bij de C's van Theo. Dat is wel 'n succes !!!


We voelen ons deze morgen nochtans weer een beetje bedrogen door de weervoorspellers... het heeft weer goed geregend vannacht en de wegen liggen nat, en op sommige plaatsen ook nog spekglad... :-(

Met een schone groep van 23 zijn we op pad via Oudenbos naar Moerbeke. Marty en Denny zijn vrijwilliger om de meute te jennen, en ze doen dit goed. Hier en daar inderdaad gevaarlijke gladde bochten. We zijn voorzichtig, maar op een bepaald moment voel ik toch mijn achterwiel wegglijden... gelukkig blijf ik recht... oef. We worden nog even opgehouden door 'n lekke band van Koen. Als we arriveren in Hengstdijk is ons gemiddelde  32.5/u. We rijden iets te vlug, want de mevrouw van onze vaste café in Hengstdijk ligt nog te dromen van... Stuurkens ?? :-) Dan maar verder rijden richting Hulst. In het centrum van Hulst vinden we een groot terras. En de zon haalt  langzamerhand de bovenhand op de wolken, mmmmm, dat doet deugd zeg! De mouwstukjes mogen uit !


Op de terugweg zit de wind serieus tegen, Sven neemt de kop naast Denny. En ze trachten toch het tempo rond de 34/u te houden, goe mannen ! Denny houdt het vol tot in Daknam, dan gaat zijn licht uit. Chapeau Denny, 'n bank vooruit in de hiërarchie van de club met je 80 km kopwerk !
Op het grondgebied van Lokeren remonteren we onze omvangrijke B-ploeg. Voor het eerst dit seizoen genieten we buiten op het terras van de Fina. We vernemen van de B's dat er in hun groep een valpartij is geweest, en Carlos werd afgevoerd naar de kliniek. We hopen dat alles nog meevalt en wensen dat Carlos vlug herstelt.
Cijfertjes op de Garmin : 32.1 km/u gemidd vandaag  - afstand 99.5 km
Grt Maurits

Garmin gegevens : HENGSTDIJK 2016

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...