maandag 25 september 2017

Twee soorten fietsers : "diegenen die al gevallen zijn, en degenen die nog moeten vallen"


Slechts 18 stuurkes (en 1 vreemde eend) aan ons lokaal om 08Hr30, het einde van het het seizoen is duidelijk in zicht................
De fotograaf van de B’s was ook afwezig, hij had (volgens de sociale media) blijkbaar wat te vieren, dus geen beeldmateriaal dit keer.
De A’s en B’s onder deskundige leiding van de B’s dan maar samen op pad richting Temse. De op sommige plaatsen hardnekkige mist zorgde voor een tamelijk frisse aanvangsfase, eens de zon kwam piepen werd het zalig fietsen op de durme, dender en scheldedijken.
Na de tussenstop in Baasrode (waar de chocomelk nogal heet wordt geserveerd) ging het richting Dendermonde voor een ferme vrijaf, in de aanloop ernaar toe ging het voor de zoveelste keer dit seizoen behoorlijk mis. Katrientje was nog wat koolhydraten naar binnen aan het spelen toen ze de controle over het stuur kwijt speelde op een bult in het wegdek en het rechte pad verliet. Samen met Gerard belande ze in de graskant, jammer genoeg kwam ze boven op haar fiets terecht en brak daarbij (volgens wel ingelichte bron) een aantal ribben). Gerard kwam ongedeerd uit de crash.
We hopen op een spoedig herstel voor Katrien.
Quote van de dag kwam van één van de ambulanciers:
“Er zijn 2 soorten fietsers, degene die al gevallen zijn, en degene die nog moeten vallen”
Roddel van de dag (gehoord op de aftherparty):
Als er één van de stuurkeslady’s in het gras beland ligt Gerard er altijd bij !!!!!
  
Patrik

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...