donderdag 12 oktober 2017

Een stuurken bekend in gans de benelux :-)


Subject: Ironman Patrick is klaar voor de start! / Notre homme de fer Patrick, prêt pour le départ!
To: Communicatie Benelux <communicatie-benelux@rentokil-initial.com>

Ironman Patrick is klaar voor de start!

In augustus vertelden we jullie dat onze eigen Ironman, Patrick Melon (service agent in Lokeren) de loodzware race in Zürich in een prachtige tijd voltooide en daarmee een felbegeerd ticket voor het Wereldkampioenschap triatlon IRONMAN Hawaii won (klik hier voor zijn verhaal). Dit weekend is het zo ver. Dan verschijnt hij met rugnummer 738 aan de start voor hét evenement van het jaar in de wereld van triatlon.

Afgelopen dinsdag was Patrick, samen met een record aantal Belgische deelnemers, aanwezig bij de officiële presentatie. Op facebook deelde hij deze ervaring “Wat een eer was het om dinsdag met zoveel landgenoten te mogen marcheren over Alii Drive. Het initiatief om de Belgen in blauwe Belgium Triathlon shirts te stoppen, werd blijkbaar goed gesmaakt. En wij willen graag alle landgenoten bedanken om zo massaal op te komen en om ook massaal de beeltenis van Kenneth Neyt*) op hun shirt te dragen. Trots zijn we op die Belgische triatlon beleving in Kona”.

Bij terugkomst zal Patrick ongetwijfeld meer belevenissen met ons delen!

*) Op 28 april verongelukte tri-atleet Kenneth Neyt uit Assebroek in het West-Vlaamse Markegem nadat hij werd aangereden door een auto.
Initial is trots op Patrick en wenst hem van harte heel veel succes!
Op LinkedIn verscheen vanochtend een post. KLIK HIER om het bericht te liken en te delen!

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...