zondag 25 maart 2018

C -groep Stuurkens verwelkomt de nieuwkomers !


Zo talrijk staat de C-groep om 9 u paraat aan de Fina.
Met 18 in totaal, en we verwelkomen de nieuwe leden Cindy Lambrechts en Chris Hoebeeck, vriend van Cindy Martens.

André en Carlos nemen de kop.
Jill, Sandra, William, Christoph, Cindy L, Bea, Lies, Martine,Mario,Cindy M en vriend. Benny, Freddy, Fernand, Paul DC en Theo als laatste starten vol goed moed aan 25 km/u.
Aan de Husseveldebrug proeven we van de 1ste klim, niet wetende dat er nog 6 bruggen in het vooruitzicht liggen.  Wie deze rit overleeft (3,5 graden) is goed van start voor het nieuw seizoen.
Langs rustige weegjes rijden we van Beervelde (onbekend terrein voor William) naar Heusden. We genieten van de overstekende eendjes, paarden, loslopende honden, kapotgereden landweegjes, kasseistroken : maar de C's zijn alert.
Nu en dan komt Theo eventjes naar vooraan gereden, om het tempo wat aan te passen.
Eenmaal op de dijk in Heusden is iedereen opgewarmd en verhogen we het tempo naar 28 km/u om ons goed warm te houden, bij sommigen krijgen de tenen koud en er is een koude wind op kop.
Na 3 km dijk houden we halt voor een cola of een koffie met lekkers in Wetteren ten Ede, een nostalgisch café Klein Ledeberg , lievelingsplekje van professor Vermeersch Etienne.

Opgewarmd vertrekken we via Laarne - Kalken  richting Fina. Daar verwelkom we nog een nieuw lid Jeroen, die volgende week van start gaat.
We hebben 51 km op de teller aan 23 km gemiddeld. San

De rit op de Mio van San :

https://www.mioshare.com/recording/detail/10187620

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...