zondag 6 mei 2018

De C Groep is écht een succes !!

De zon is van de partij en 21 Stuurkens staan om 09 uur startensklaar.

Vandaag verwelkomen we ons nieuw lid CHRIS en twee nieuwe dames Nele en Elsken die een testritje meerijden.

Via de Lindestr rijden we op een rustig tempo à 22/u. Spijtig genoeg moet Elsken ons al na de eerste brug in Lokeren verlaten. Blijkbaar is het tempo van de groep toch wat te snel. Gerard heeft haar nochtans even ten dienste gestaan en bij haar gebleven.
Aan 25/u rijden we gezamenlijk op de grote baan langs mooie lange lanen naar Moerbeke.
Nieuwkomers Nele en Chris zitten goed in het wiel en kunnen zonder problemen volgen.

Langs de Moervaart verhogen we de snelheid naar 27 km/u. Plots heeft André een subliem idee : waarom nemen we eens geen foto aan de vaart? Sandra laat de groep stoppen en neemt een groepsfoto.
Gerard ontfermt zich verder over Nele, zodat ze zeker kan blijven volgen.
We rijden richting Hyfte, en Sandra krijgt een inval om te stoppen in "'t Ou Huys" te Wachtebeke.
Spijtig genoeg is dit nog gesloten ; we maken een ommetje door het Domein PUYENBROECK.
De Rozentuin wordt er volledig opnieuw aangelegd. De C Stuurkens kunnen ondertussen even genieten van de mooie meren en van het landschap.
Jeroen trakteert voor zijn verjaardag ! Bedankt Jeroen !!
Na wat frisse cola's en ice-tea's te hebben verorberd op het groot terras met prachtige fontein vertrekken we richting Overmere.

Gerard en André nemen de kop en verhogen het tempo al snel naar 28 km/u. We volgen het verplicht fietspad ; we hebben nog 20 km voor de boeg tot de FINA. Aan de brug te Lokeren krijgt de C groep een vrijaf en o.m. André, Gerard, Jeroen, Carlos, Theo en Paul DC ... geven er ne serieuze lap op !

Op het terras is het zalig vertoeven, genietend van de warmte, bijpraten en verder kennismaken met de nieuwkomers Nele en Chris.
De C Stuurkens worden steeds talrijker ! Gerard vermoedt dat Sandra de nieuwkomers betaalt om bij de Stuurkens te komen rijden...lol
San

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...