zondag 8 maart 2020

Met Greg op weg !


De eerste van het jaar, ’t is een beetje zoals de eerste schooldag. Geen ideale weersomstandigheden, maar droog bij de start betekent aanzetten.
Met 23 B’s wordt de eerste ingezet, richting Zele om zo door te steken terug naar Uitbergen. Wind staat er, da’s duidelijk. En de regen komt helaas ook. Echt flandrienweer, vanop de zetel lijkt het op tv altijd zo makkelijk, tot je zelf een keer op de pedalen moet duwen bij dat weer. Het gaat richting Wetteren, over Smetlede terug via Serskamp waar een grote olieplek voor een slechte start had kunnen zorgen, gelukkig houden we het recht. Terug naar Uitbergen, voor nog een lusje langs de dijk. Even verwarring omdat er een aantal plots afslaan (de oude rit blijkbaar) en de rest doorgaat. 

Frank & ikzelf staan even stil, vragen ons af of we nu de rest gaan inhalen – maar daar komt de redding, Greg Van Avermaet. Vriendelijk als altijd, en aan een vlotte 37 km/h is er snel terug de aansluiting. Frank kan er nog een babbeltje mee slaan, maar hij gaat rechtdoor nr Dendermonde terwijl wij naar onze heimat gaan.

In de Fina vindt iedereen z’n plaatse, wordt er bijgepraat met de C’s en volgen de chocomelks, koffies, pintjes, cola’s … maar nog geen tennisballen. Da’s voor als de zon er is.
’t Seizoen is begonnen. Oef. En merci aan de kopmannen.


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...