dinsdag 23 juni 2020

C 1 met de vlam in de pijp

Zondag 21/6 vroeg uit te veren, want voor het eerst vertrekken de C1's om 08u30. 
11 renners aan de start, we rijden richting Berlare en Schoonaarde via de dijken, ook wel de Paardeweide, Paardebroek genoemd. 
Momenteel kan je er genieten van de bloemenpracht. 'Wat wonen we toch mooi' hoor ik in het peloton.

Vanaf Lede gaat het geleidelijk aan vals plat naar omhoog tot we in Erpe Mere zijn. Vals of Plat iedereen trapt gezapig mee. 
Jammer genoeg moest we, in Leden, afscheid nemen van Chantal, die had al te veel km's op de teller van de afgelopen dagen en de beentjes en rug mochten het bekopen. Tip aan Erik VDS: doseren en temporiseren als je samen met Chantal gaat rijden zodat ze toch ook op zondag een terrasje kan doen🙂 .

Vanaf Burst duiken we de heuveltjes in tot aan Sint-Lievens-Houtem, waar we ook onze eerst stop maken sinds Corona. We genieten van de zon en een fris drankje. Ook maken we tijd voor een foto en zetten onze 'rugsponsors' in de kijker: De ene (https://shapescape.co) doet iets met spelletjes en de andere (https://www.meirlaen-bvba.be/) iets met metaal. 
Net wanneer we terug willen aanzetten komt de C2 ook het terras op voor een stop. 

De laatste 22 km wordt het tempo strak! We arriveren al om 11u15 aan de fina met 60 km op de teller en vooral 26.5 gemiddeld. 
Conclusie: Met de vlam in de pijp naar Ressegem. Goed gereden C1 Team! 
 
Tot volgende week!
Sportieve groeten 
Lies 

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...