zondag 2 augustus 2020

Bart... met de grinta van Wout !

Richting het mooie Meetjesland vandaag !

 11 A Stuurkens zijn paraat. Het is stralend fietsweer én gezellig nakaarten van de prachtige prestatie van Wout in de "witte straten" van Toscane én natuurlijk ook  de steile opmars van wonderkind REMCO. 
Bart & Dirk nemen de kop richting Zeveneken.  Het gaat goed vooruit ! Zo zijn we vlug voorbij Zelzate richting Assenede en Boekhoute.   Op het fietspad nogal wat houten 'bareelkes', een intervaltraining...André ging hier zijn kettingzaag meebrengen om die houten bareelkens te kleinen... er is hier nog werk André ! Bram toont zijn betere benen naast Bart.
Op het mooie dorpsplein Waarschoot houden we halt, volgens de coronaregels géén cafébezoek. Hier begint het te druppelen....


Nadien loopt ons route langs de Lembeekse bossen naar het kanaal DE LIEVE. Nu begint het écht wel door te regenen... we worden allen doornat en wéér die fietsen kuisen vannamiddag ! :-)
Onze boot in Langerbrugge komt in zicht. Eddy moet weer plassen, én daardoor  missen we onze boot ! 
Verdomme ! We schuilen onder de bomen. 
Mondmaskers aan op de boottrip... mooi zicht hé Eddy :-)
Het is een beetje cyclocross door werken voor Hyfte. Onze jonge Michaël toont zijn talent naast Bart.  De pees wordt er duchtig opgelegd, zo drogen we vlugger ... én ditmaal recht naar huis onder den douche !

We hebben  100 km op de teller, 32,2 km/u gemidd !  Bedankt Bart, je rijdt met de grinta van Wout !
 
Sportieve grt Mau

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...