zondag 23 augustus 2020

BERENDRIES

 Regen, geen regen…’t Doet er precies weinig toe want er staan 18 B’s klaar voor een van de favoriete hellingen van de Greg – de Berendries.

Mon en Erik trotseren de felle tegenwind richting Oudenaarde. Na een 40km komt Thomas D even op kop, we denken een nieuwe kopman te hebben – maar ’t was een schijnbeweging.


Den Elst, de eerste van de dag. Op eigen tempo, maar je moet natuurlijk wel tempo houden – bij een WTC voor ons doen ze wieltje tik en ze liggen er. Op het eerste zicht zonder erg. Boven even uitblazen, en richting Berendries. Erik denkt rechtdoor terwijl het naar links is, volgens Thomas C kwam dat door lokale bezienswaardigheden.
De terugweg is voor rekening van Filip & Erik, met de wind in de rug gaat het vooruit. Zo goed dat Stijn Vandenbergh zich omdraait als hij ons passeert. Beetje motregen, maar dat passeert snel. Mooie rit vandaag, aan mooi tempo!
Volgende week plat, richting Temse/Steendorp. Vroeger gekend als ‘trapjes op’, nu als ‘den bocht om’.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...