maandag 31 augustus 2020

Freek & Co langs Destelbergen

 ​​​​​9 Stuurkens staan klaar om 8u30 aan de Fina.. een iet wat magere opkomst.. de voorspelde regen zal vermoedelijk velen doen twijfelen hebben. Maar de afwezigen hadden ongelijk ! 

Vandaag stond een rit op het programma van +-45 km .. een ritje rond de kerktoren zou je haast zeggen.

Nele en Freek op kop en weg waren wij via de Lindestraat richting Heiende en Oudenbos . Gezien het mooie weer en amper wind ging het tempo direct de hoogte in. Freek had het doel van Paul Mertens in zijn gedachte.. iets met een bepaald gemiddelde! 

Ter hoogte van Trafiroad ( oudenbos) liep het bijna mis.. een motard reed naast ons en wou afslaan naar rechts en reed Nele bijna tegen het asfalt . Het blijft me een raadsel wat de bedoeling was.

Via de fietsnelweg F4 reden we aan een deftig tempo tot Destelbergen.. daar haperde de gps even en moesten we terugkeren. Lap val van Theo tijdens het omdraaien .... Theo en Gerard ..iets met wiel tikken of niet.. het hele verhaal was te bekijken en te beluisteren op het terras van de Fina.. wat een acteur onzen Theo .


In Gentbrugge reden we “den dijk” op en tempo terug de hoogte in. Nele laat zich aflossen door Denny die goede benen had vandaag.

We vroegen ons af of er stop voorzien was?  Even overleg en naar Melle... lekker in het zonnetje ! De collega’s die passeerden vonden het wat vroeg om al te stoppen.. ik denk eerder dat ze wat jaloers waren 😊. Het was iets te aangenaam en Mario moest ons wakker schudden.. hop we zijn weg he! Seffes vallen we in slaap ! 

Gezien de vlotte rit besloten we er een extra lus aan te breien . Via Wetteren terug “den dijk” op richting Berlare en zo terug langs de donk.

De laatste kilometers namen Denny en Mario de kop.. kwestie van onze gemiddelde te kunnen aanhouden ! 

Net voor de regen terug in de Fina met 61 km en een gemiddelde van 27 km/ u.. het doel is bereikt!

Na de rit werden we nog vervoegd door Stijn die een “zware” solo trainingsrit achter de rug had… en even kwam uitblazen 😊

Op naar volgende week ! 

aanwezig waren: Freddy, Denny, Mario, Nele, Lies , Martine, Freek , Gerard, Theo

Freek

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...