zondag 16 augustus 2020

Pajottenland

 Pajottenland voor A & B vandaag. In Berlare passeren ze ons, in Schoonaarde duiken ze terug op achter ons. Vermoeden is dat hun GPS niet werkte. Enfin, ’t was de laatste keer dat we elkaar zagen.

Pajotten, da’s op en af – en dat was niet gelogen. Blijft een van de zwaardere ritten, niet enkel door de hoogtemeters maar ook door het vele draaien en keren. Mon en Kristof hebben een groot deel voor hun rekening genomen, maar er is nadien best veel gewisseld aan de kop, dat zegt genoeg.



Paar keer oponthoud ook, de eerste keer na een lange kasseistrook waar Frank wat lucht nodig had (in de banden) en Kristof zijn vijzen moest vastzetten. En een paar keer gestopt na de stevigste klimmetjes, want het was best warm. De bidons waren leeg op het einde.

Wegens een platte batterij enkel wat gsm foto’s. Verder alles goed verlopen, het is al anders geweest tijdens deze rit. Volgende week Berendries!

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...