woensdag 22 april 2015

Hotel Friesland

Friesland 13-17 mei : er zijn nog 'n paar mensen die niet betaald hebben - gelieve dit dringend te doen op ons rekeningnr IBAN BE38 9730 4922 1672Er zijn ook nog 'n paar plaatsen vrij : mail stuurken@telenet.be
Een korte bijeenkomst volgt nog om vertrek - wie rijdt met wie, wie slaapt met wie ? :-)  ... - e.d. te regelen

HOTEL  HOLLAND INN   WOLVEGA

In schitterende natuurgebieden en in het hart van de Lindevallei ligt onze gastvrije Hotel Holland Inn. De vriendelijke en gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat iedere gast er zich snel thuis zal voelen voor een kort of langer verblijf.
Hotel Holland Inn is door zijn bijzondere ligging een uitstekende thuisbasis voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.


Het hotel was vroeger een serviceflat. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementen- complex.   
Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle  tweepersoons-kamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel.   

Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen… Volop ruimte, volop comfort.  
·         Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals;

* gratis wifi 
* een televisie en radio
* een telefoon
* overdekte fietsenstalling
 Om helemaal precies te zijn: een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig.

Wij gaan natuurlijk ook wel eens over de Friese grenzen: we kennen de aspergetijd, het mossel- seizoen en uiteraard producten uit de Franse keuken. Natuurlijk, we zijn Friezen en dus hebben Friese gerechten een streepje vóór. Maar dat wil niet zeggen dat de rest van de wereld niet mee mag doen.
·         Onze keukenstaf kent verschillende specialismen. Eén van onze koks kan toveren met vis (zijn verse, in Friesland gevangen snoekbaars is een ervaring die u niet mag missen) terwijl zijn collega juist de Franse Klassiekers tot in de puntjes beheerst. Maar, welke keuze u ook maakt: u krijgt hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.  U bent te gast in een schitterende omgeving met heel veel afwisseling.   Heerlijkheid de Eese bijvoorbeeld. Eén van de uitlopers van het Drents-Friese Wold, dat doorloopt tot ver voorbij Appelscha. Of de prachtige eeuwenoude beukenbossen van Oranjewoud. 

Liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij.   

In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving.
U zoekt leuke uitstapjes?
Klik op onderstaande ideeën en u komt op de website




Steenwijkerweg 52, 8471 LC  WOLVEGA
0561-618847



GEPLANDE FIETSROUTES DOOR 

WTC 't STUURKEN

Aanrader : Wondermooie Route Giethoorn

Route 1 – 99 km
Route 2 – 105 km
Route 3 – 135 km
Route 4 – 138 km
Route 5 – 155 km
Route 6 – 198 km


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...