zondag 17 mei 2015

17 mei 2015

De thuisblijvers naar Temse
Amigo's,

Vandaag de zondagsrit voor de thuisblijvers. Met het mooie weer in het vooruitzicht daagden toch meer dan 20 stuurkes op. De goeie B's mochten meerijden met de slechte A's, of de slechte A's met de goeie B's!! hih ;-)
Vandaag een biljart vlakke rit op het programma richting Temse. Vertrekkend via Zele passeerden de camping van "Rock Zele", vele ongeruste vaders keken goed als ze geen fiets zagen van hun dochter (die toevallig bij een vriendin  was gaan slapen.)

Via enkele hippi's bij "Rock onder de brugge" reden we naar de gewezen boelwerf. Eerst probeerde Robert nog wat roet in het eten te gooien door zijn 2 lekke banden. Erna saboteerden Robin en de smallen ons door op het industriepark verloren te rijden, ten laatste werden we gestalkt door  de plaatselijke wandelclub van Temse die een stuk hetzelfde parcours gekozen had.

Over de brug van Temse richting Bornem. Door de wegenwerken waren de fietsknooppunten zoek en moesten kopmannen van dienst, Mon en de interim verslaggever wat improviseren. Via Weert geraakten we uiteindelijk terug op den Dijk.

Tijdens de pitstop, was iedereen zich al aan het voorbereiden voor de vrijaf van Appels. Omdat deze alom gekend is kan er niet meer op de verassing gespeeld worden zou je denken?!? Niets is minder waar want halverwege de vrijaf vervoegden nog 2 raspaarden gezwind, en gingen onmiddellijk aan de kop sleuren. Eén van de gangmakers was Davy die ons bij toeval tegen kwam.
Jonas werd ook nog eens geplaagd door een 2e lekke band. (volgende week terug de MTB!!)

Met iets minder kilometers dan voorzien kwamen we aan in de Fina. Iedereen kan deze week op zoek naar zijn supercompensatie voor de prachtige PINKSTERRIT naar West-Vlaanderen van volgende week.

Groeten
Thomas

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...