zondag 19 juli 2015

A's : Volkegem - Molenberg

            Mannen met "marmottebenen"

Acht A-Stuurkens paraat voor nog een ritje naar de geliefde Vlaamse Ardennen : Bart, Fabian, Erik, Ronny, Eric, Maurits, Koen en Dirk.
Erik & Maurits beginnen er rustig aan het eerste uur. Nadien komt Bart met zijn turbo :-), en dat gaan we allemaal voelen !

De laatste kms naar de voet van de Volkegem gaan razend vlug : Bart & Erik houden het tempo boven de 36/u.
De witten Van Peteghem opent de debatten op de Volkegem, maar Bart komt hem nog remonteren bovenop de helling. Ondertussen is het beginnen miezeren en worden de banen gevaarlijk glad. Daarom laten we de stenen van de Molenberg links liggen ; Fabian vindt nog 'n baantje dat ons toch naar boven leidt en op de oorspronkelijke route aansluit. Nadien wordt de gashendel  volledig opengedraaid, zonder compassie. Bart, Erik & Ronny etaleren hun super "marmottebenen"
Niet gemakkelijk vandaag voor de fotograaf om foto's te nemen, ge moet nog vooraan geraken hé :-). Bij de portrettentrekker lijken de marmottebenen ver weg, bizar ;-)
Voor de statistieken :
- 11u20 binnen
- 98 km  afgelegd
- 31.7 km/u gemiddeld
- 470 hoogtemeters
- 3u06' op de fiets
- géén platte banden
- géén natte broeken, omdat Bart zo hard gaat dat hij de regen achter zich houdt :-)

Tot dinsdag, Maurits

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...