dinsdag 21 juli 2015

Axel Hulst


Met 17 langs Axel Hulst op onze Nationale Feestdag
Wist je dat :

* A & B vandaag samen reden en Mon op zijn gemak een gemiddelde van 30/u uit zijn mouw schudde? Onze Mon is nog nie versleten en kan nog veeele jaren mee !
* onzen Oscar de Fina voorbij reed richting Dendermonde met een rugzakje... voor zijn wekelijkse dagtocht met andere wielerfreaks.
* Jochen zijn dochtertje Noor haar voet gebroken heeft en drie weken in het gips moet ? 't zullen lastige weken worden ... zeker ook voor de ouders ! Sterkte Jochen, Annelies & Noor !

* Ronny King verzot is op het donkere bier "Waterloo"... hij giet het binnen alsof het een lieve lust is !
Voor de bierliefhebbers :  BIER WATERLOO

* Robin vandaag rond reed met "klimmersbenen" ? Hij had immers 10.000 hoogtemeters gedaan rond de Ventoux vorige week.
* Erik & Rita vandaag een vriend/buurman Marc hadden meegebracht... en die man kan ook uit te voeten ... hij bleef over bij de laatste drie op de vrijaf  en... heeft vandaag gesolliciteerd bij de club !
Ge zijt welkom bij de Stuurkens Marc...:-)
* Koen nog eens plat reed...
* de Stuurkens nie meer voorbij de cafe "Brazzaville" kunnen...
* Ronny King op rondreis is geweest in Moskou & St Petersburg? Wie ook naar ginder wil : één adres : Ronny King !
* op onze Nationale Feestdag geen enkele café open te vinden was ? gelukkig werden we opgevangen in de Groenendijk :-). En we mochten er enen drinken op Denny zijn verlof !
* Gerard een nieuwe jonge knappe dokteres heeft  ontdekt en ze regelmatig bezoekt, ook als hij geen pijn voelt... :-) ?? We verwachten Gerard volgende zondag terug !!
tot zondag, Maurits

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...