zondag 2 augustus 2015

02 aug Vl Ardennen

Jonge Wolven op de Wolvenberg
Vandaag vertrekken we met 12 paar snelle benen richting Vl Ardennendreef en de Wolvenberg.
Het tempo wordt al snel geregisseerd door Davy & Dirk. De pees ligt er al vroeg op. Den Dirk geraakt dan ook terug in vorm. Onderweg hoor je hier en daar al wat info over die Ardennendreef want niet iedereen kent die helling.
Als we er geraken tenminste, want Maurits heeft de verkeerde route ingesteld, toch maar eens op gps cursus gaan Maurits? Tussendoor gaan we de Betsberg over waar Koen en Robin al eens de benen testen.
Op de Ardennendreef trekt Robin stevig door en alleen Davy en Thibau weten nog te volgen. Eens het steilste stuk gepasseerd is zet Thibau zijn versnelling in en zijn  gewoonte om snel stil te vallen is verleden tijd. Davy komt niet meer terug maar houdt wel Robin nog af op de dreef.
Op naar de Wolvenberg dan, deze is niet te lang maar wel steil in zijn beginfase. Iets te steil voor mij zo blijkt want als Robin en Davy aangaan moet ik verstandig blijven zitten.
Maar eenmaal je de grote molen terug kan draaien kom ik nog net op tijd aansluiten om erop en erover te gaan. Hierna volgt de afdaling van de Kattenberg waar Eric VDS zich als een valk naar beneden stort, 72 km/h! De andere Erik zijn fiets gaat dan weer in resonantie waardoor hij even de schrik van zijn leven heeft opgedaan. Rita hou je vast aan de takken van de bomen, hij heeft een nieuwe fiets nodig !
Zo na een stop op café gaan we in gestrekte galop richting Overmere, Erik zijn fiets lijkt gemaakt want er zit precies terug een motortje in. 100 km - 32 gemiddeld ! 't Was weer fijn een Stuurke te zijn.
Thibau

De route vandaag :




  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...