maandag 9 mei 2016

Dankwoord William

                                          Dankwoord van de voorzitter

Beste Stuurkens en sympathisanten

Het lange O.H.Hemelvaart-weekend zit er weer op en het was fantastisch!
Zoals de vele foto's aangeven werd onze sport weer gecombineerd met after-cycling momenten die aantonen dat het leven aangenaam kan zijn.
Voeg daarbij een staalblauwe lucht en heel veel zon ...wat verlangt een mens nog meer.
Het heuvelland is een gedroomde plek voor wielertoeristen , je vindt er werkelijk alles, rustige platte wegen die het landschap van de westhoek tekenen met enorme vergezichten en iets zuidelijker de beroemde en beruchte bergen, Katsberg, Zwarteberg, Rodeberg en Kemmel allen monstertjes die gemiddelde stijgingspercentages van 10% (Kats) en tot 22% steilste stuk (Kemmel) halen.
Trek daar maar eens mijn 100 kg naar boven en je weet wat afzien is!
Ook de vlakke ritten kunnen verraderlijk zijn daar de wind zijn spel speelde...
Onze A's reden in totaal 650 km (met inbegrepen Overmere-Lo heen en terug)!!!!!, onze B's 250.
De compensatie kwam dank zij de rijke keuzes aan uitstekende bieren...oei daar gaan de verbrande calorieën weer.
Ons hotel "De Oude Abdij" prachtig gelegen in het centrum van Lo Reninge bood alles wat we maar konden wensen, de tuinen en gebouwen van de vroegere paters (die wisten wat mooi was) grote terrassen, lekker eten en vriendelijke bediening, meer hoeft niet.
's Avonds was het diashow om de momenten van de dag te herbeleven. Sommigen zetten de avond verder, soms tot in de kleine uren...en toch 's anderendaags weer de fiets op of op uitstap voor de dames.
Iedereen was gelukkig en tevreden , elk speelde zijn rol naar bestvermogen...
Uitblinker was weer "straffe Hendrik" die nauwelijks aan slapen toekwam...occasioneel in zijn bed belande en toch al die kilometers afmaalde "het eerste uur was altijd lastig dixit".
We zullen er nog lang over spreken maar dat mooie stukje zomer is weer voorbij, volgende zondag staat de "lange rit" op het programma, hopelijk houdt de zon het nog een tijdje vol.
Met gemeende dank in naam van iedereen aan Maurits voor weer eens een feilloze organisatie, aan Sandra voor het ladies-program en aan Peter voor de techniek.

Iedereen bedankt voor het uitstekende humeur en uitkijkend naar volgend jaar in de Ardennen (oei liggen daar niet vele hellingen?).
Met sportieve en hartelijke groet.
William Van Malderen
Externe Bestuurder UZGentZaakvoerder
ELIMAX bvba
Bergstraat 51
9290 Berlare
0495.58.60.37



                           Reis 2017

zoals onze William al schreef, voor 2017 reizen we af naar de Ardennen,

we hebben bevestiging gekregen van een hotel in de schitterende streek van de vallei van de LESSE - BEAURAING   HOUYET  ROCHEFORT

Datum : 2 - 05 juni 2017 (weekend Pinksteren)

Hotel AUBERGE DE LA LESSE - klik voor meer info : http://www.aubergedelalesse.be/crbst_5.html

     Maurits
clubsecretaris

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...