zondag 29 mei 2016

Een A-ploeg in supervorm !

                   Indrukwekkende A's ! 
Vandaag staat een 'vlakke rit' op het programma met als belangrijkste platte stroken de kanarieberg en ladeuze. Van bij de start zetten Marc en Eric hun motor op scherp met een strak tempo rond de 35 km/h. Wie gaat dit overnemen en wie moet er straks zo rap thuis zijn??? Na een tactisch verkeerde afslag krijgen we promt een kopwissel. Davy en ik worden op de kop gedwongen...We zetten het strakke tempo dan maar verder. Wat een rotvaart zou Wuyts zeggen. Davy overschouwt zijn troepen en ziet dat het goed is...iedereen klampt aan:
" INDRUKWEKKEND".
2 lekke banden dreigen ons gemiddelde af te stompen...dat mag niet gebeuren! Op de kanarieberg en ladeuze voert Dirk de forsing...ik kan amper zijn wiel volgen...sterk!


Op de terugweg langs de Schelde krijgen we van de sportdirecteur Fabian de opdracht om NIET boven de 35/h te gaan....maar als we plots voorbijgestoken worden door het Scheldepeleton worden de oortjes vanzelfsprekend uitgesmeten...Het is koers!!! Ik zie opnieuw zeer indrukwekkende Stuurkens! Wat zijn jullie sterk! We laten ons allerminst kennen...de sponsor mag blij zijn want we zijn uitvoerig in beeld!!!

Compleet choco arriveren we terug aan de fina met 120 km aan 31,7 gemiddeld.
Chapeau mannen, INDRUKWEKKEND

En in de marge:
Eric, er zijn betere momenten op het jaar om terug de A's te vervoegen...

Proficiat ook aan de mannen die na de zware inspanningen van gisteren opnieuw goed aan de bak kwamen

Sportieve groeten Bart

De 12 koppige ploeg vandaag : Bart - Davy - Erik - Marc - Ronny - Fabian - Peter - Martin - Ferry - Maurits - Jimmy - Dirk 

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...