zondag 12 juni 2016

12 juni 2016 Watermolenroute

                   A : Watermolenroute

12/6/2016 watermolenroute

Amper 5 stuurkens voor de A rit!
Hiervoor waren 2 redenen: 4 dappere stuurkens reden gisteren les trois ballons in de Vogezen, waarvoor een welgemeende proficiat!

Daarnaast waren er enkele vaste waarden - Hendrik, Koen, Martin, Ferry en Marty- die meereden met de B's. Te diep in het glas gekeken tijdens het eerste EK-weekend jongens? wink-emoticon
Dirk en Andre zetten aan richting Melle waar de alom gekende Betsberg een eerste hindernis vormt. Via een kort stukje Lange Munte bereiken we de Watermolenroute.
Ondertussen hadden we al de eerste regendruppels gevoeld maar daar bleef het ook bij.
Wie de watermolenroute niet kent: veel draaien en keren en veel op en af. Een stukje Paddestraat kan eens deugd doen maar met natte kasseien was het toch vooral veiligheid inbouwen. 

De Molenberg wordt langs 2 kanten beklommen, ik en Kevin langs de kasseien(die hier gelukkig wel droog lagen!). Daarna nog wat draaien en keren tot we terug in Melle zijn, vandaar ligt het tempo aangenaam hoog en omstreeks 11u40 komen we aan in Overmere.
Dirk, Andre, Ronny, Kevin en Robin reden 101 km tegen een gemiddelde van 30 km/u. Tot volgende week!
Grt Robin

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...