zondag 11 september 2016

C's naar Wachtebeke

                      De C's groeien !!!! :-)

Ditmaal vertrekken we met TWAALF Stuurkens : William - Theo - Dennis - Katrien - Brendy - Lies - Martine - Jill - Fernand - Kris - André & Sandra.

De zon is wel nog niet van de partij, maar het humeur wel !!! André & Sandra nemen de kop richting Oudenbos aan 25 km/u, wind op kop, om op te warmen.
Net drie Stuurkens te kort of ja, de C's mogen officieel op de baan rijden !!
Twee aan twee rijden we richting Wachtebeke, enkel Theo houdt zich niet altijd aan de verkeersregels en rijdt op de rijbaan.

We drijven in Wachtebeke langs de Moervaart het tempo op naar 29/u. De C's genieten van het gezelschap van de B's, én de nieuwkomelingen : Martine, Lies & Kris  :-)
Richting Klein Sinaai houden werken onze geplande rit tegen. We maken een ommekeer terug naar Moerbeke. We stoppen aan "'t veldcafé"  in Moerbeke-Waas. Hopende op een warme koffie of een chocolademelk krijgen we van de strenge cafébazin enkel een cola of een ice-tea. We laten het niet aan ons hart komen en genieten van de gezelligheid van de groep.
Nog even wat lucht steken in de voorband van William, en zo rijden we via de Daknamse meersen richting Lokeren. Theo komt regelmatig vooraan gereden, om het tempo op 27 te houden. Buitenstaanders fluiten André & Theo na : ze zijn blijkbaar jaloers op  het grote gezelschap vrouwen ... lol  !!! Eénmaal in Zele neemt Lies de kop en drijft de snelheid terug op naar 30/u. Geen probleem, want de aankomst is al in zicht !
We eindigen met 53 km op de teller - 25.5 km/u gemidd... tsaka :-).
Sandra

Het parcours vandaag, klik : strava rit Sandra 11 sep 2016

En vanuit google maps : https://www.relive.cc/view/708999288


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...