dinsdag 4 oktober 2016

A's naar Pajottenland

                  A's naar de Puttenberg

Slechts 7 flandriens aan de start van het laatste pittige A-ritje :

Dirk,Martin,Marty,Marc,Ronny,Fabian en Koen …
Laatstgenoemde toch een verrassing aan de start bij de A’s …waarschijnlijk heeft Koen zich verkeken op het startuur van de B’s. Desalniettemin waren we heel blij dat Koen  met ons mee op stap wou.

Frisse ochtend +- 9 gr ..en het wolkendek zat volledig dicht, ook de voorspellingen waren niet al te positief.
Vandaar de heel beperkte A-groep. Dirk en Fabian trekken het groepje op gang richting Roosdaal.
Een strak tempo maar niet overdreven ( zoals soms van de A’s gezegd wordt !! ). Even voor Affligem nemen
Marc en Marty het touw over tot aan de voet van de Putberg. Daar waar het net lastiger wordt …Marc op pad met zijn MTB, heeft het toch een beetje onderschat en zit meer te harken dan gewoonlijk ….Blijkbaar toch geen goed idee die MTB !!

Boven op de Putberg nemen Fabian en Dirk terug de kop en de wind ietsje meer in de rug gaat het een stuk sneller. Iedereen voelt zich goed en “ het ging vooruit ‘ zou Raymond van het Groenewoud  gezegd hebben. Steeds op en af richting Lombeek-Ternat en zo naar Asse. Heel mooie rustige streek met weinig verkeer op zondag …jah ..wie komt nu buiten met zo’n wisselvalig weer …
In Asse nemen we terug richting NW en de wind speelt weer zijn parten. Marty heeft blijkbaar goed geslapen en neemt nog eens over van Dirk ( die zich niet lekker voelt ..maag pruttelt een beetje tegen ). Onze geplande stop in Baardegem gaat niet door … alles dicht , dan maar richting Moortsel. Daar zijn ze toch al wakker …5 koffiie’s , 1 cola en …1 duvel …juist ja voor Dirk …om zijn maag terug in orde te krijgen ….tevergeefs blijkt later !!

 Via Wieze en het Denderpad terug naar het thuisfront in Overmere.
94 km met 31 gem . De kopmannen hebben blijkbaar nog jus in de benen op het einde v/h seizoen.

Volgende week start om 9 u naar Mendonk op een  75 km  biljartvlak parcours.

Grtjs

Fabian

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...