zondag 2 oktober 2016

B's naar Temse

Flandrienweer. Weg zon, welkom wind & regen

Ideaal om terug te startenGlimlach
Met de volle negen B’s trekken we ons op gang richting Temse. Nat wegdek, dus even uitkijken in de bochten. Na een uurtje in het spoor van 2 andere wielertoeristen, maar ze moeten er al snel aan geloven. Ze zetten zich in het pak, en rijden nog een heel eind met ons mee. Mannen van Zele. Temse brug over, en we keren terug. Wind pal op de neus – we zien een groepje voor ons uitrijden, en knallen het gat toe. Grimbergen – die moeten ons kanten uit. Tot onze stop (Baasrode?) kunnen we in het wiel zitten, ‘t zijn ook B’s precies want perfect tempo.


Op café de mosselbank gezien, vrij voor interpretatie. Eens buiten staan de sluizen open, het wordt koud. Patrik gidst ons door de wegenwerken en we komen terug de dijk op. Wisselend kopmanschap de hele rit- plezant rijden zo! In Dendermonde nog een vrijaf voor de liefhebbers, ‘t schijnt dat Hendrik te sterk was voor iedereen, al zien we Patrik er nog stevig naartoe rijden. Retour naar Overmere, het tempo zakt niet echt en na een vlotte 75km zijn we klaar om binnen te kruipen voor een chocomelk. Of zo.
Volgende week kasseitjes voor de liefhebbers: Dikkele.
Jochen

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...