woensdag 22 februari 2017

Zaterdag 4 maart 14:00 uur afspraak dorp Berlare


Inrijden nieuwe fietsroute “Fred De Bruyne Route”

Op zaterdag 4/3/2017 wordt om 14.00 uur de nieuwe toeristische route “Fred de Bruyne” ingereden. Dit gebeurt door de notabelen van de gemeente en door enkele invitees. Iedereen mag deze opening rit meedoen, er wordt in groep gereden en met begeleiding van Politie en leden van de verschillende wielerclubs uit Berlare, Overmere en Uitbergen. Aan het museum aan het Donkmeer is er een stop voorzien waar er door de organisatie versnaperingen en een drankje wordt aangeboden. De rit is ongeveer 35 km lang en loopt langs verschillende mooie plekken in de gemeente. Deze route is er gekomen in samenwerking met het gemeentebestuur Berlare en het Wielercomité Berlare. Natuurlijk in functie” Berlare dorp van de ronde”. het zijn mooie asfalt wegen er zijn geen veldbanen bij, het is perfect deze rit te doen met de kinderen. Er kan gereden worden met racefiets, stadsfiets en ligfietsen.
We hopen dat er zeer veel deelnemers op af komen, en nodigen langs deze weg ook alle verenigingen uit en ook onze “Parelvissers” dat zou pas leuk zijn. Er wordt verzameld aan het geboortehuis van Fred de Bruyne en dat is op het dorp aan nummer 19, dat is aan de Briel op het dorp, de parking tegenover apotheker Spriet. Vertel het voort en zet deze datum in jullie agenda.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...