zondag 16 april 2017

A's naar Meise


16 A's richting Meise, waaronder de gebroeders Kevin & Robin ; onze jongste in de groep verschilt eventjes 50 jaar met de oudste !
Een nieuw traject langs Dendermonde - Merchtem.
De aanvang verloopt met de wind in de rug. Denny roept plots langs de Schelde : "kijk eens daar, zo'n beir !" Iedereen kijkt op : Het blijkt een stevige buizerd te zijn die over het water zweeft :-)
Marty & Fabian trappen echt in de boter en het gaat goed vooruit.  Op een bepaald moment hebben we op 'n kam een mooi zicht op de bollen van het Atomium.

Om 09u35 zijn we reeds op de markt van Meise ; alle café's nog gesloten natuurlijk op dit uur... we rijden verder langs Meuzegem en Peizegem naar Buggenhout bos.
Enorm veel groepen wielertoeristen kruisen onze wegen ; het is opletten geblazen en permanent aanwijzingen geven. Het café aan het Buggenhoutbos blijkt ook gesloten en er staat nog steeds een koude wind, we besluiten dan maar rechtstreeks naar de Fina te rijden.
Aan het rond punt De Klappel gaat onze Ferry nog eens goed onderuit, zonder veel erg, (de Ferre heeft veel geluk,  zijn ribben liggen goed beschermd onder een laagje spek ! ).
We hebben 98 km op de teller à 31.3 km/u avs.
Volgende week een vlakke rit naar Boekhoute : de "Rode Geulroute"
M

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...