maandag 3 april 2017

De B's naar AXEL HULST


Ondanks het prachtige fietsweer maar 14 stuurkes aan de start voor een ritje richting Zeeuws Vlaanderen. Waar is Mon ? was de vraag om 08Hr33, blijkbaar was hij zo druk bezig met een kruiswoordraadsel dat hij het uur uit het oog verloren was. Het gespreksonderwerp aan ons lokaal was de ronde en de vraag “ gaan we tijdig terug zijn “ dus werd er besloten om het tempo iets hoger te leggen dan gebruikelijk. Op een paar lekke banden na verliep de rit bijna rimpelloos, enkel nog een klein oponthoud voor het binnenrijden van Nederland, de hekkensluiter kwam melden dat Robert vermist was, volgens kwatongen was hij in de gracht gesukkeld................. De vrijaf was wat het was, de kopmannen houden het tempo hoog en geen vrijwilligers om over te nemen. Na 75Km met een gemiddelde van 29Km bereikten we (een kwartier te vroeg) de Rotonde aan de Klappel om de doortocht van de collega’s te aanschouwen. 

Tijdens de recovery op ons terras werden we ter gelegenheid van hun gouden huwelijksverjaardag door Julien en Marleen nog getrakteerd op een schaal hapklare brokken, waarvoor dank.
Patrik

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...