zondag 18 juni 2017

De Zwalmstreek : zalig vertoeven !!


Mooi ritje vandaag, in omgekeerde richting naar de Zwalm op. Minder lastig dan de Watermolenroute van vorige week, maar toch met genoeg op en af. Den Elst hebben er een paar leren kennen (en vooral om niet te vroeg te vertrekken). Pauze in ons gewone café met zicht op de was voor wie buiten zat. 

De gekende terugweg via Zottegem, Lange Munte en Oosterzele. In Melle nog even verbroedering met de WTC van Laarne tot de wegen scheiden aan de dijk. 

Koen zet meteen de vrijaf in, Thomas C die al de hele tijd op kop reed glipt mee met Ronny. In de achtergrond kan Jochen er nog net naartoe springen, al is het naar adem happen. Een gelegenheidsrijder vraagt of 'het stoort als hij meedraait want jullie gaan toch richting Overmere'...euhh..nee, doe maar :) 
Het gaat in razend tempo richting Wetteren waar we op de rest wachten. Onze gelegenheidsrijder uit Drongen komt mee tot in Overmere want heeft er een familie BBQ. 

Bij Denny kunnen we ons achteraan neerploffen, fantastisch!

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...