zondag 16 juli 2017

B 's - De rode geul route

18 stuurkes (+ 1 aangetrouwde) paraat voor een ritje richting noorden onder een dreigend wolkendek, gelukkig houden we het droog.


Deze keer geen foto’s, de clubfotograaf werkte mee aan de kop (tot hij volledig choco gereden was en onze gastrijder de klus hielp klaren) om deze niet zo gekende tocht tot een goed einde te brengen. Voor de rest is er niet veel te vertellen, geen lekke banden of erger, niemand in de problemen, geen enkel keer kus mijn kl........... gehoord. 99Km op de teller (Avs29,7).
Het enige oponthoud staat op rekening van de waardin van onze rust post in Boekhout, ze deed het op ‘t gemaksken want ‘t was nog koers in de namiddag..........
Op het terras van ons lokaal ging het er ook gemoedelijk aan toe (aan de één tafel al wat luidruchtiger dan aan de andere) kortom een geslaagde zondagvoormiddag.
Voor nu vrijdag 21/7 staat er een uitgeregende rit op het programma, een probleem, want dank zij de opwarming van de aarde zijn er geen uitgeregende ritten meer, maar daarom niet getreurd, we schudden wel iets uit ons mouw !

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...