maandag 3 juli 2017

De B's langs Kruishoutem

Slecht nieuws voor de start, Mon kan niet meerijden wegens medische problemen Bedroefde emoticon, na enig overleg en deskundige uitleg van Mon (aan dienen boom naar rechts en aan da wit huis naar links enz...) toch maar besloten om de geplande rit te rijden.
Tijdens het eerste gedeelte van de rit richting Kruishoutem blaast de wind in ons nadeel en dat druk het tempo op dit toch golvend parcours enigszins. Tot aan de kerk van Kruishoutem loopt alles op wieltjes, hier laat de parcourskennis van de kopman ad interim het echter afweten, een omweg via Waregem en Nokereberg brengt ons terug op het goede pad maar drijft het aantal Km op tot 108. Tijdens de pitstop in Huise trakteert Marleen op het bezoek van de ooievaar bij haar dochter en begon het ook lichtjes te miezeren. We zetten de weg verder naar Nederzwalm, Dikkele, Oosterzele en de Bestsberg (downhill) om in Melle (waar de hemelsluizen helemaal open gaan) via de schelddijk naar ons lokaal te fietsen.
weinig animo voor de afterparty ditmaal (te laat, te nat.............).
Zolang Mon niet mee kan fietsen zal het bij de B’s verboden zijn om lek te rijden.
 
 
Patrik

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...