zondag 9 juli 2017

Een bewogen 'Rodelandroute'


Een bewogen eerste halfuur bij de Bs op weg naar de Rodelandroute. Een losgeslagen paard mengt zich tussen de Bs in de Bommels, het had erger kunnen aflopen. Een automobiliste bleek een halve paardenfluisteraar te zijn, en kreeg het paard te pakken. En wijlen weg.
Alsof dat nog niet genoeg was kregen we ook de A's nog te zien die in Melle stonden. Volgens hen voor een platte band, volgens ons waren ze al moe.


Verder niks bijzonders, beetje zoeken zonder Mon maar chapeau voorde kopmannen. Gerard z'n ketting was plots in twee - nadien rees het vermoeden dat hij misschien achter die loopster aanging die net gepasseerd was want 'hij had geen hulp nodig' en 'neenee, vertrek maar jongens' kwam er iets te vlot uit. Maar Gerard...het beste moest nog komen 
Na de stop in Munte - met een ander uitzicht - huiswaarts. Een beetje losgeslagen en wijdverspreid, maar toch aan de Fina geraakt. Tot de volgende!

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...