zondag 30 juli 2017

Uitwaaien in Klein Ledeberg


Een hevige wind, dat zullen de acht C-Stuurkens vandaag trotseren !
Bea, Freddy, André, Odilon, Benny, Mario, Paul & Sandra vertrekken vanuit Hussevelde richting Lochristi.

André & Sandra trekken de kop. Sandra, die net hersteld is van de val in de Paddestraat, heeft gelukkig goeie benen en kan zonder problemen het matig tempo van André van 26/u volgen.
Langs de wegjes van Lochristi naar Beervelde waait de zijwind zo hard, dat er takken van de bomen vallen, gelukkig naast ons.

In Oostakker, langs de Volvo fabriek,  trotseren we de sterke wind gedurende 5 km. Niettegenstaande de voorbije zware nacht van Mario, lukt het hem toch om de groep te volgen.
Enkel richting Destelbergen kunnen we een snelheid van 30 km/u halen met wind in de rug, spijtig genoeg duurt dit maar 01 km.

We houden halt aan brasserie BUIKJE ROND, maar blijkbaar is het openingsuur pas om 11 uur ; we zetten onze rit verder richting Wetteren Ten Ede. Op de dijk in Wetteren rijdt Benny lek.
Het weer zit ons niet mee, want het begint nu ook nog te regenen.
Na een drietal km in de regen, komen we aan in café KLEIN LEDEBERG.
Een lekkere kop koffie met koekjes, of een frisdrank, kan ons humeur niet bederven. En vooral, tijdens het nemen van de foto, amuseren we ons.
Ook Freddy kan het niet nalaten om de madam naast zich te animeren.
We zetten onze rit verder en de zon is weer van de partij. Zo komen we droog aan in de Fina.
We hebben een rit van 59 km aan 24/u gemidd, ondanks de wind.
San

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...