zondag 6 augustus 2017

Theo zijn dag kan niet meer stuk


Een stralende zon, ideaal voor de waterfeesten !
Negen Stuurkens vertrekken stipt om 09 u richting Donk. Bea & Sandra op kop, Theo & Mario volgen, Greta, Freddy, Fernand, Paul DC en Benny achteraan.

Marty is net twee minuten te laat ; hij probeert in Zele aan te pikken, maar dit lukt pas in Waasmunster.
Via de dijk Berlare naar Huivelde neemt Mario de kop à 28 km/u. Ditmaal is hij goed in vorm om de taak van André over te nemen.

Richting Hamme slaat Sandra een straatje te vroeg in aan café Palingshuis. Het resultaat : we eindigen in een grintweg, gelukkig niet zo ver, en komen terug op de dijk naar Waasmunster.
Na de lichten slaan we het bos van Waasmunster in, maar Theo gaat rechtsaf ; hij ontwijkt de kasseien en zo belanden we in een doodlopend straatje. Via een trappenweg komen we terug op de route voor café BRASIL.
Marty trakteert ons op zijn goede triatlonprestatie. Theo is in zijn nopjes als hij op de foto mag met de huisbazin. Ook Mario glundert ! :-)

We rijden via Belsele richting Lokeren en snuiven even de sfeer op van de zondagse rommelmarkt aan het Station.
In Lokeren verlaat Marty ons. Aan het kruispunt Heiende Overmere rijden Paul DC, Ferry & Fernand huiswaarts. De andere Stuurkens rijden via de Spoele naar café Molenhoek. We hebben 50 km op de teller.
Op terras, genietend van de zon, en wachtend op de andere Stuurkens, wordt er volop gelachen en gezwansd. Gelukkig heeft Gerard onderweg een fopspeen gevonden ; dit zal voortaan gebruikt worden voor elk Stuurken die teveel zevert (lult).

Sandra

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...