zondag 10 september 2017

Trainingsritje C's


12 C's : Mario, Paul, Benny, Theo, André, Freddy, Fernand, Martine, Sandra, Odilon, Cindy & Marleen zijn om 09 uur van de partij.
André & Odilon nemen de kop via Heiende richting Lammeken. Odilon leidt de C's naar de spoorweglijn "Oudenbos" aan 27 km/u.
Er staat een matige wind op kop. Even goed doortrappen zonder nadenken en wat onderling keuvelen fietsen we het fietspad naast de spoorweglijn af tot eindpunt Lochristi.
Richting Damvallei nemen Sandra & André de kop over. De zon komt tevoorschijn en het is genieten van de mooie velden vol kleurrijke begonia's.
In Heusden nemen we de dijk naar Gentbrugge à 29/u. Iedereen volgt zonder probleem. Ook Mario moet de wind trotseren. Richting Melle verhogen we de snelheid naar 31.
Maar straks hebben we een stop op het Marktplein te Wetteren.
Freddy ziet een leuk terrasje in de zon. Er is wel geen plaats, maar Sandra stelt voor om stoelen te nemen van café 't Alternatief (dat gesloten is) en ons te laten bedienen van de cafébaas Markt 17 (nog maar net open). De koffie met snaperingen & cola smaakt ! Theo moet even wachten op zijn warme chocomelk, maar animeert ondertussen de C Stuurkens.
Fernand stelt voor de dijk te nemen naar Wichelen en à 31 km/u, wind in de rug, rijden we naar Overmere terug.
Aangekomen in de Fina moet Mario even bekomen en we stellen voor om volgende week een handdoek mee te brengen voor zijn zweet na zijn klimrit naar St-Lievens-Houtem.
Sandra showt even de petjes van de Witten (te koop à 8 euro) als steun voor zijn IRONMAN.
Enkele Stuurkens blijven plakken en zetten met hun gelach de fina eventjes op zijn kop.
Cindy, die 'n spoed inburgeringscursus volgt bij Sandra) kent al onmiddellijk de voornaamste pappenheimers van de club...(o.m. Odilon & Gerard...)

ps : voor de eerste maal hebben de C's twee maal lek gereden, voor de mannen waren dit "animatie minuutjes" om de banden te herstellen van André & Paul De Clercq.
Herbeleef de rit hier :
https://www.relive.cc/view/1177172541

Sandra

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...