zondag 8 april 2018

B's volgen de 'Mira' route


Echt mooi weer was het nog niet deze morgen voor de Miraroute. Warmer dat wel, maar de zon hebben we niet gezien – zelfs wat regen. Al leken we aan het ergste ontsnapt.
Veel B stuurkens op pad. In Berlare langs de dijk komen we Robin tegen, die zich omdraait en aansluit. In totaal waren we met 24 B’s op pad, met af en toe nog wat gelegenheidstoeristen erbij. Grote groep, maar zonder problemen en iedereen die mooi in de groep blijft – dank daarvoor! Met bijna 29km/h gemiddeld en 75km zonder stop is dat een mooie prestatie.

Het kopmanschap wisselt, Patrick en Mon zullen het langste deel voor hun rekening genomen hebben. Maar ook Eric, Thomas en mogelijks nog een paar zijn op kop gekomen. De Miraroute, da’s draaien en keren en wachten op een vrijaf die uw reporter vergeten was. Het ging hard, en de groepjes lagen in stukken en brokken uit elkaar. Langs de E17 werd dat nog even herhaald, Eric weg vanop de kop – een sterke Robin kon er nog bij aansluiten. Patrick & Jochen hadden bijna het gaatje gedicht, tot Robin nog eens doortrok. Basketters hé. Als ode aan Roubaix nog een kort kasseistrookje, en op naar de Fina. Het terras vol met Stuurkens, genieten van de zon die er ondertussen was doorgekomen!

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...