zondag 8 april 2018

A's : Pitttige rit naar het Pajottenland !


12 A Stuurkens present vandaag. Richting Dilbeek. Ook twee jongeren mee vandaag : Bram & Kevin, niet bang van de heuvels !  We hebben 'n beetje een lentegevoel, maar de zon blijft wel verscholen ...
Maurits & Marc offeren zich de eerste 40 km op en houden er flink de vaart in. Het eerste uur een goeie 30/u gemidd. Dan volgt de heuvelzone.
De eerste helling is de Snikberg, daarna de Keperenberg, op en af...
de Mazzier begint al pijn te doen aan de benen !
Dirk Van Peteghem zit goed gebeiteld als wegkapitein achteraan, "ik ga deze job niet meer afgeven"!
Onze stop in Asbeek doet deugd. Zovele foto's van kampioenenvieringen in het café. Dat moet er al plezant geweest zijn.


In Essene hebben we nog de Eksterenberg. Daarna naar beneden richting Moorsel en Wieze. Alle 12 Stuurkens zijn goed bezig, want er moet naar niemand gewacht worden!
Langs de Dender worden we nog even opgehouden door een lekke band van Ronny. Nadien wordt de gazze stevig opengedraaid, met vooral een bedrijvige en sterk rijdende Marty.
In Appels belanden we tussen de Puiterijders. Fabian rijdt op een gegeven moment op kop naast een Puiterijder, en diene Puiterijder heeft daar vermoedelijk nu nog spijt van, want die moest dood, en hij ging dood ook ! 
We hebben 100 km op de teller à 31.3 km/u gemidd., de snelste tijd op dit traject.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...