zondag 17 juni 2018

Broedermoord bij de A's ??

Slechts 9 A's aan de start : Fabian - Martin - Marty - Koen - Dirk VP - Maurits - Denny - Bart - Firmin.

Veel te fris voor de tijd van het jaar ! Slechts 13  à 14° én dan nog  veel wind. Het is lastig rijden het eerste uur, en dan moet de heuvelzone nog beginnen. Onzen Denny valt plat en het kost  nogal wat moeite om het bommetje op het ventiel te krijgen.

We zitten tussen de 'boeren', en we worden nog eens opgehouden door een kudde koeien... we moeten Denny pushen om zijn schrik van de koeien te overwinnen, op de Foto met die koeien Denny !!! :-) :-)
Vanaf St-Antelinks richting Wijnhuize is het steeds draaien en keren, op en af, en de gashendel vooraan wordt serieus opengedraaid... de hartslagmeters gaan dikwijls in de rode zone !
Uw verslaggever is wat blij dat we eindelijk arriveren in Zottegem voor 'n korte break.

Na onze pauze gaat het richting St-Lievens-Houtem, de wind nu in de rug, "tijd voor 'het grote blad' zou Phil zeggen :-)  Er is geen ruimte meer om op adem te komen of wat te rusten, het gaat bij momenten gloeiend hard...+ 40 km/u en meer...  iedereen blijft eraan hangen, of toch niet? We missen plots Firmin... "broedermoord" wordt er geroepen in de groep... Fabian doet alsof zijn neus bloedt :-)
Om 11u30 arriveren we op terras, een kleine 31/u gemidd ;  mijn truitje is kletsnat en 'k moet vlug gaan douchen, want 't is te koud buiten ... grrr..  Tot volgende week, Mau

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...