woensdag 15 augustus 2018

Kort maar krachtig naar Waasmunster

Terwijl velen nog op deze feestdag aan het  slapen zijn, staan er 7 overtuigde C Stuurkens startklaar.
André & Sandra op kop richting Berlare dorp. Er staat een hevige wind en Gerard mag al snel van Sandra de kop overnemen.
Chapeau Gerard, want ondanks de weinige uurtjes slaap afgelopen nacht, sta je toch weer paraat om de sterke wind te trotseren.
Op de dijk naar Zele moeten we Theo even in toom houden als hij een sportieve dame met bolletjestrui op de mountainbike ziet passeren...
Via Hamme rijden we à 26 km/u naar de bossen van Waasmunster. Weer hebben we een omleiding wegens het aanleggen van nieuwe fietspaden. Gelukkig heeft de mio van Sandra de juiste weg naar @Brasil.
Aan een ronde tafel worden we ditmaal door de mannelijke ober in de watten gelegd.

Hij neemt foto's van de groep en vooral van Sandra. Vraagt zelfs of ze morgen terugkomt ?
Theo heeft minder geluk, want zijn Braziliaanse slaapt nog. De hond "Eros" komt ons 'goeiendag' zeggen :-)
We krijgen van de ober zelfs drie fietsdepannagedoosjes cadeau, zodat we zeker zouden terugkomen.
Huiswaarts nemen Rik & André de kop en verhogen de snelheid naar 28, want het is fris.
Iedereen zit goed in de wielen, vooral langs de spoorweglijn Lokeren is het bonken tegen de wind.
In de verte richting Overmere wordt het helemaal donker en we vrezen voor een bui. André heeft supersterke benen en de anderen moeten volgen. Op de brug in Zele krijgen Rik & Sandra het wat moeilijker. De aankomst is nabij. We zijn dolgelukkig dat het café 't GELAG geopend is.

Zoals afgesproken wachten we op de A/B's, gezien Denny vandaag gesloten is. Ondertussen worden we nog eventjes door Theo getrakteerd. We hebben 25.3 gemidd en 52 km.


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...