donderdag 15 augustus 2019

C's langs de Bogaertroute

Kort en krachtig

Met 7 C's staan we startklaar. André is nog niet van de partij. Gerard stelt voor zijn rit te rijden langs de Bogaertroute 3 Goten.
Kort en krachtig is Gerard zijn motto !
Dus 7 Stuurkens starten met volle moed richting dijk Berlare à 25/u. Gerard & Sandra met een hevige wind op kop. Eenmaal op de dijk in Dendermonde blaast de wind in de rug, en de snelheid gaat naar 29 richting Kastel. De lucht wordt eventjes zwart (Sandra steekt zelfs haar lichtjes aan), en we krijgen een lichte regenbui over ons. De 7 Stuurkens volharden. Mario, net uit vakantie, én in form, maakt enkele grappen, en al lachend trappen wij verder. Recht voor ons schijnt in Hamme de zon, daar moeten we zo snel mogelijk heen ! We houden even halt aan het veer in St-Amands (aan de overkant). Hier is een prachtig uitzicht, zegt Chantal, voor een foto. Een snelle hap van de koek, met een slok drank, en snel weer op de fiets. Constant ronddraaien, want de wind is hevig. Gerard geeft het sein voor vrijaf richting Mira brug. Chantal & Mario schieten à 32/u vooruit en zijn niet meer te stoppen.
Via Hoek keren we terug naar Zele. Wendy neemt de afslag richting huiswaarts. Ze was blij nog eens te kunnen fietsen na haar lange vakantie. De anderen leggen er de pees op en rijden à 30/u via de Bogaertroute richting Overmere.
Om 11u20 komen we aan in de Fina, een beetje uitgeblust :-). Op terras blijven de grappen van Mario maar volgen ; onze kaken beginnen pijn te doen !
San

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...