zondag 4 augustus 2019

Remco inspireert !


met de grinta van Remco:-)

Richting het mooie Meetjesland vandaag !
 10 A Stuurkens zijn paraat. Het is stralend fietsweer. Martin & Maurits nemen de kop richting Zeveneken. In Lochristi komen Bram - Bremco - en Koen - Evenekoen aan de kop.
En er wordt gereden met dezelfde grinta als ons nieuw fenomeen Remco gisteren ! Remco is natuurlijk HET gespreksonderwerp. Het gaat goed vooruit ! Zo zijn we vlug voorbij Zelzate richting Assenede.  Even een oponthoud door een plaspauze :-) Op het fietspad nogal wat houten 'bareelkes', een intervaltraining...
Op het mooie dorpsplein in Kaprijke vinden we een goed terrasje.



Nadien gaat het naar Waarschoot, langs de Lembeekse bossen naar het kanaal DE LIEVE.  Over 45 km liep ze van Damme, waar ze op het Zwin aansloot, naar Gent, waar ze een verbinding had met de Leie ter hoogte van het Gravensteen.  
Phil, Fabian, Dirk & Bart doen ook hun deel van het werk, want ondertussen is de ZO wind sterk komen opzetten.


Onze boot in Langerbrugge komt in zicht, precies niks te vroeg voor Hendrik, die zich niet zo goed voelt. Bremco vindt het jammer dat er geen rollen staan op de boot.
Via Lochristi en Beervelde richting Uitbergen. Gezellig napraten in dorpscafé DE ZWAAN, op het zonnig binnenterras. Al kan de bediening natuurlijk niet tippen aan onze FINA !!

We hebben  102 km op de teller, 32,6 km/u gemidd! Mijn Garmin vermeldt : "62 uur hersteltijd" :-)
Volgende zondag een lastig ritje langs de Elst, Berendries, Kloosterbos, de Vlamme

Sportieve grt Mau

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...