zondag 8 september 2019

                          Gaasbeek


Met slechts 7 A stuurkens trekken we op gang voor een golvend ritje naar Gaasbeek (bekend om zijn kasteel…dat niet te zien is vanop onze weg J)
Onze vliegende reporter Mau rijdt met de C’s mee en dat voelen we…het gemiddelde gaat maar niet de hoogte in vandaag. Op de koop toe heeft onze Mau dan maar de rit gesaboteerd door enkel de juiste route aan Fabian door te spelen! Fabian en Eric trekken het eerste deel maar Fabian’s gps deed vandaag zijn eigen goesting!.. En dat terwijl die 2 over zo’n goeie benen beschikken



Koen krijgt onderweg nog eens (onterecht) de schuld van een foute afslag en besluit het dan maar af te trappen JJJ maar gelukkig geraakt hij alleen niet ver en rapen we hem enige tijd weer op aan een kruispunt. Hij was toch dolgelukkig om ons weer te zien!

We stoppen in de Rustberg, het supporterscafe van Remco Evenepoel (de echte deze keer). Ronny geeft uitleg bij de verzameling veroverde truien die aan de muur prijken..
Op de terugweg draait Bart de grote motor aan en wordt geflankeerd door Martin, Fabian en Koen. Nog even een lekke band in Berlare en dan komen we vrij laat aan in ons cafe met 29,5 gem.
Wim besluit dat hij de volgende keer zonder Mau met de B’s meerijdt J


Groeten Bart

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...