donderdag 21 november 2019

Clips Mallorca Cycling

MA-10
De weg voor op iedere fietsers bucketlist 🌅
Misschien wel het mooiste gedeelte van Mallorca: de westkust.
Langs ruige kustlijnen, tunnels, heuvels, dorpjes en bergen loopt de weg van het zuiden naar het noorden, steeds de zee volgend aan linkerzijde. Een adembenemende ervaring voor iedere fietser.
Onderweg kom je zelden verkeer tegen. Afgezien van enkele toeristen of bewoners van de kleine dorpjes op de route reizen de meeste mensen (sneller) via de snelwegen van Mallorca.
Uitzichtpunten zijn veelvuldig te vinden. Vanaf een bergrug of dorpje is er een adembenemend uitzicht te vinden– het ene nog mooier dan het andere. In bijvoorbeeld Banyalbufar, Valldemossa of Deia kun je tevens genieten van een kopje koffie of lunch met pasta.
Enfin, de foto’s spreken voor zich!
In deze nieuwe rubriek stellen we ons team voor
Voorstelrondje week 1: Falko
Falko is al een aantal jaren actief bij CMC en de steun en toeverlaat voor menigeen tijdens hun vakantie. Als locatiemanager zorgt hij voor een soepele planning en verloop van de fietsreis.
Of het nu gaat om een lekke band, achtergebleven bagage of een flinke regenbui. Falko staat altijd voor iedereen klaar.

In 2015 is hij begonnen met zijn eerste groep (foto rechts).
Destijds was hij fietsgids bij CMC. Hij maakte zijn eindexamen in de vergaderruimte van hotel Helios, zodat hij eerder naar Mallorca kon komen. In plaats van aan het einde van het seizoen naar huis te gaan is hij echter gebleven. Vervolgens verhuisde hij definitief. Samen met zijn vriendin woont hij momenteel in Mallorca.
In zijn vrije tijd springt hij behalve op de fiets, ook graag op de surfplank:
Ook hiken – wat schitterend is op Mallorca! – doet hij graag.

We hopen dat Falko nog vele jaren jullie reis organiseert!
facebookinstagram
Clips Mallorca Cycling
Minderbroedersberg 5, 6211LK
Netherlands

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...