maandag 2 december 2019

START TO BIKE

Beste Stuurkens,


Er is al heel wat positieve reactie gekomen op de ‘Start to Bike’. Maar er kan zeker nog wat volk bij! Vooral de les indoor is gericht op de beginnende fietser om hem/haar vertrouwd te doen geraken met de koersfiets. Het is de bedoeling dat je, eens in het verkeer, perfecte controle hebt over je koersfiets, want wij zijn jammer genoeg de zwakste weggebruiker! We nemen deel aan het verkeer en vaak worden we aanzien als ‘Wannabee’ profs en wordt er regelmatig naar ons zo gehandeld door gefrustreerde automobilisten. Daarom is het net zo belangrijk dat wij ons 'machien' goed onder controle hebben!

Op tijd kunnen stoppen, ons evenwicht kunnen bewaren, snel achter elkaar manouvreren, dicht tegen elkaar aanrijden zijn dan ook skills die voor de hedendaagse wielertoerist noodzakelijk zijn geworden. 
Er is zeker mogelijkheid om te kiezen voor  enkele les, maar de onzekere fietsers raden we aan om ook de eerste indoor training te volgen. De data van de buitenritten kunnen nog gewijzigd worden, afhankelijk van het weer! Bij ijzel of regen schuiven we op naar een latere zondag.

Het bestuur

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...