zaterdag 4 april 2020

"ik had een droom"


Net als de hele nationale en internationale wielerwereld waren we bij WielerVerhaal afgelopen zomer compleet van de kaart door het heengaan van Bjorg Lambrecht na een fatale val in de Ronde van Polen. Samen met Willems Uitgevers, de ouders van Bjorg en zijn supportersclub werken we daarom hard aan wat een prachtig boek moet worden om deze fantastische coureur én mens te eren.

Het boek verschijnt in de lente van 2020, maar u kunt het nu al bestellen. Omdat u het project steunt, vermelden we graag uw naam in het boek. Bestellen doet u zo: stort 35 euro op rekening van Willems Uitgevers: BE 08 9731 7059 1813 met vermelding ‘Bjorg/WielerVerhaal’ en uw mailadres.
U kunt het boek in juni, tijdens de presentatie in Knesselare, afhalen. U wordt daarvan via mail op de hoogte gehouden. Wilt u het boek per post ontvangen, dan stort u 40 euro en vermeldt u uw adres op de overschrijving.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...